Кожне оголошення автоматично перевіряється перед публікацією — зокрема, протягом 24 годин проводиться перевірка безпеки посилань (Google Safe Browsing). Людина перевіряє оголошення лише в тому випадку, якщо автоматична перевірка відхиляє їх; це ніколи не є стандартною процедурою публікації.
Посилання перевіряються не лише один раз під час активації — посилання, яке стає небезпечним після початку показу реклами, виявляється під час періодичних повторних перевірок, і показ реклами негайно призупиняється.
У разі відкликання оголошення невикористана частина його 365-денного циклу відшкодовується пропорційно. Це не застосовується, якщо після первинного подання та затвердження оголошення з’ясується, що посилання в ньому містить шкідливе програмне забезпечення або вірус — у такому випадку відшкодування не надається.