Fiecare anunț este verificat automat înainte de a fi publicat — inclusiv o verificare a siguranței linkurilor, efectuată în termen de 24 de ore (Google Safe Browsing). Anunțurile sunt verificate manual doar în cazul în care verificarea automată le respinge, niciodată ca procedură standard de publicare.
Linkurile nu sunt verificate doar o singură dată la activare — un link care devine periculos după ce un anunț a fost difuzat este detectat în urma unor verificări periodice, iar anunțul este suspendat imediat.
În cazul în care un anunț este retras, partea neutilizată din ciclul său de 365 de zile se rambursează proporțional. Această regulă nu se aplică dacă se constată ulterior că linkul din anunț conține programe malware sau viruși după ce acesta a fost trimis și aprobat inițial — în acest caz, rambursarea nu este niciodată posibilă.