Hver annonce gennemgås automatisk, før den offentliggøres — herunder en sikkerhedskontrol af linket, der gennemføres inden for 24 timer (Google Safe Browsing). Annoncer gennemgås kun af en medarbejder, hvis den automatiske kontrol afviser dem; det er aldrig standardproceduren ved offentliggørelse.
Links kontrolleres ikke kun én gang ved aktivering — et link, der bliver farligt, efter at en annonce er blevet vist, opdages ved regelmæssige genkontroller, og annoncen suspenderes straks.
Hvis en annonce trækkes tilbage, refunderes den ubrugte del af dens 365-dages periode forholdsmæssigt. Dette gælder ikke, hvis det senere viser sig, at annoncens link indeholder malware eller en virus, efter at den oprindeligt blev indsendt og godkendt — i sådanne tilfælde er der aldrig ret til refusion.